Hvem er vi?

Vi er en familie på 3, jeg selv (Lisette) min mand (Bjarne) og vores søn (Christian), som nu er voksen og flyttet hjemmefra.

Jeg er optiker assistent og på vej mod de 50 år. Jeg er vokset op i Roskilde, og i mit barndomshjem havde vi altid hund. Siden blev jeg gift med Bjarne i 1979 hvor vi også fik Christian, og vi havde selvfølgelig hund. Det var Lady, en dejlig blandingshund.

Da Lady døde i en alder af 14 år, faldt valget på en gårdhund, sådan en "Foxterrier" ville min mand have.

Vi fandt en dejlig lille tævehvalp uden papirer, men det blev en trist historie. Efter at have rendt til dyrlæge i een uendelighed gennem mange uger, døde hun af hundesyge, kun 4 måneder gammel.

Vi blev enige om, at når der var gået de 3 måneder, som dyrlægen sagde der skulle gå før smittefaren i vores omgivelser var ovre og det var sikkert at få hund igen, så måtte vi have en hund med papirer. 

Det blev Signe, som stadig lever, og som vi købte af Niels og Marianne hos Kennel My Bonnie i 1991. Og een blev til mange...

Jeg har altid haft fritidsinterresser. Christian gik til dans som barn, endte som meget dygtig sportsdanser, og der var meget kørsel til træning og turneringer.

Min mand rejser meget som afdelingschef i sit firma, og han er musiker i sin fritid, så det er nemt for mig at have tid til at dyrke min egen hobby. Da Christian stoppede helt med at danse, ja så havde jeg hundene at gå op i.

Jeg har altid syntes at folk der gik på udstillinger var nogle underlige nogle, men de ord tager jeg i mig igen, nu var det mig selv der for rundt til udstillinger, arrangerede skuer og deltog aktivt i klubarbejdet.

Jeg har desværre ikke mulighed for at gå så meget på udstilling, som jeg gerne ville, men den tid kommer forhåbentligt igen.

 

Vi rejser sammen som familie 2 gange om året, fordi vi synes det er vigtigt at komme lidt væk fra det hele. Når vi er ude at rejse har vi nogen til at bo i vores hjem, som hundene kender godt, og som tager sig godt af dem og lader dem sove i sengen hos sig, ligesom de selvfølgelig plejer at gøre med os!

 

Jeg har i 2007 gennemgået DKK's opdrætteruddannelse, og er tilmeldt overbygningen i August.

Lidt Historie
Signe fik sit første "kuld" i 1993, det var nemlig et enebarn, som blev kaldt for Trunte. Siden har vi opdrætte gårdhunde.

Siden fik hun et kuld mere, inden vi nåede at få kennelmærke, hvilket vi fik i 1995. 

Det var svært at finde på et navn, især fordi vi fik afslag på de første 3 navne vi søgte om. Til sidst blev det lidt pjatteri sammen med Lisbeth Staunsholt som havde kennel Agerhønen's, og hun kom på ideen med "ja vi ka", som så blev til Javika's. Det blev godkendt, så selvom der på kennelnavnet er registreret et antal kuld og et antal hvalpe, så har vi faktisk opdrættet 2 kuld mere med DKK stambog, men bare ikke med navnet Javika's foran deres navn.

Fremtidsplaner
Vi opdrætter et begrænset antal hvalpe og er aktive i avlsarbejdet med efterkommere af 2 af vores gamle tæver, nemlig Augusta og Agerhønen's Caja Cayenne Peber.

Hvis du vil vide om vi har hvalpe på vej i nærmeste fremtid, så er du velkommen til at kontakte os.

.

klik her for kontaktinformation
Bjarne
Bjarne spiller guitar


Mig selv
Mig selv


Christian klædt ud
På vej til Music awards fest


Christian og Stina

Christian med sin kæreste

 

Christian med vores barnebarn Eigil. 

Christian med sin familie og vores to børnebørn to drenge.